Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η Cosmote στο Καραμανδάνειο Πάτρας

Η επιθυμία της Γεωργίας Αγουρίδη, στελέχους του Τμήματος Διαχείρισης Δικτύου της COSMOTE στην Πάτρα, να γεμίσει με παιχνίδια μια κλινική για παιδιά ήταν η πρώτη ιδέα εργαζόμενου της εταιρείας που γίνεται πραγματικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο κόσμος μας εσύ».

 Η COSMOTE, με τη συνδρομή της Γεωργίας και άλλων εργαζομένων, πρόσφερε χαρά στα παιδιά του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών. Η ιδέα της Γεωργίας ξεχώρισε ανάμεσα σε περίπου 350 ιδέες που πρότειναν οι εργαζόμενοι της COSMOTE από όλη την Ελλάδα. Ακόμη περισσότερες επιθυμίες των ανθρώπων της εταιρείας για ένα καλύτερο κόσμο θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στο 2012. Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας εσύ», έχει ήδη πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στις ιδέες που μοιράστηκαν με την COSMOTE περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι. Με την ενεργή συμμετοχή της Μαρίας και τη συνεργασία άλλων συμμετεχόντων με την ίδια επιθυμία, η COSMOTE προσέφερε ουσιαστική ενίσχυση στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα: κάλυψη εξόδων θέρμανσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ένα χρόνο, διαμόρφωση παιδικής χαράς, ριζική ανανέωση χώρου, εξοπλισμό και παιχνίδια.
Αξιζει να σημειωθει οτι η Γιωργία ειναι κορη του βετερανου συναδελφου των ΡΗ Εγκαταστασεων Παναγιωτη Αγουριδη ,και  εκφραζουμε και σε αυτον τα συγχαρητηρια μας .
Καλη χρονια σε ολους τους συναδελφους της Cosmote που συμμετειχαν  στην εκδηλωση και παντα τετοια.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP