Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Εκλογές 7 Νοέμβριου ...οι δικοί μας άνθρωποι


Αγαπητοί  συνάδελφοι

Σε τρεις μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων τοπικής αυτοδιοίκησης στο διευρυμένο Δήμο της Πάτρας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Οι εκλογές για την ανάδειξη Περιφερειακών, Δημοτικών και Διαμερισματικών Συμβουλίων είναι ένας από τους πυλώνες της δημοκρατίας και ίσως ο σημαντικότερος αν λάβουμε υπόψη μας ότι βρίσκεται σε άμεση σχέση με τον πολίτη και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Οι αρμοδιότητες και εξουσίες των οργάνων αυτών με το νόμο 3852 (πρόγραμμα Καλλικράτης), όπως τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο του 2010, δίνει σημαντικές ευκαιρίες πρωτοβουλίας, διαχείρισης και επίλυσης τοπικών και περιφερειακών προβλημάτων.

Σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε τη χαρά να βλέπουμε αρκετές υποψηφιότητες συναδέλφων και συνταξιούχων  μας  και γι αυτό κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε.

Υποψήφιους που καταγράψαμε για το Δήμο της Πάτρας

Νίκος  Τζανάκος ,Βασίλης Διαμαντόπουλος,Γιάννης Κοζιώρης,Γιώργος Ζαφειρόπουλος ,Σπύρος Μαντέλης  που είναι υποψήφιοι στο Δημοτικό Συνδυασμό «Ενωτικη  κίνηση  Πάτρας» με το Δημήτρη  Κατσικόπουλο.

Κώστας  Μπουρδούλης,Αλέκος  Μπάρλος που είναι υποψήφιοι στο Δημοτικό Συνδυασμό «Τωρα για την Πάτρα» με το Γιάννη  Δημαρά.


και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αποστόλης  Παπανδρέου  που είναι υποψήφιος στο Συνδυασμό «Δικαιωμα στην πρόοδο» με το Απόστολο Κατσιφάρα.


Δημήτρης Θεοδωρόπουλος  που είναι υποψήφιος  στο Συνδυασμό «Ζουμε Δυτικά» με το Γιώργο  Παπαναστασίου.

Χρήστος  Σταυρόπουλος  που είναι υποψήφιος στο  Συνδυασμό «Δημοκρατικής - Οικολογικής Ανασύνθεσης Δυτικής Ελλάδος» με το Νίκο  Τσούκαλη.

Ως ελεύθερος blogger  πιστεύω στην ενεργό συμμετοχή όχι μόνο στη κάλπη με τη ψήφο αλλά και στη συμμετοχή στα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης όλων όσων έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Πολύ περισσότερο βέβαια αυτό ισχύει για τους ενεργούς πολίτες  που μέσα από μια ανιδιοτελή πορεία παρεμβαίνουν για μια καλύτερη Ποιότητα ζωής, για την προστασία του Περιβάλλοντος, για το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και για την προαγωγή της Παιδείας και του Πολιτισμού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας που έχουν βάλει υποψηφιότητα δεν έχουν τα ανάλογα χαρακτηριστικά.
Η επιλογή της καλύτερης δημοτικής ή περιφερειακής αρχής κρίνεται και επιλέγεται από τον καθένα και από όλους μας με κριτήρια και προτεραιότητες που ο καθένας θέτει.
Τέλος αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συναδέλφους ,ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν ,φίλους και συνεργάτες που προαναφέρω θέλω να σας προτρέψω όλους να συμμετάσχετε στις διαδικασίες βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.

Αξίζει να χτίσουμε ένα καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές…………….



Read more...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP