Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ. . . . ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Τρεις ακόμα εκλεκτοί συνάδελφοι αποχώρησαν από την υπηρεσία ,στα πλαίσια της εθελούσιας,και αποχαιρέτισαν ευχαριστώντας τους συναδέλφους για την πολύχρονη συνεργασία τους.
Οι συνάδελφοι Φίλιππας Νικολακοπουλος ,Θόδωρος Παπανδρέου και Γιάννης Αντωνόπουλος ,οι οικοδεσπότες ,μας υποδέχτηκαν στην κοσμική ψαροταβέρνα ΑΡΓΩ,στην παραλία του Ριου-Ακταιον.
Τους συνάδελφους τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Γιώργος Κανελακης (προϊστάμενος συγκροτήματος διαχείρισης δικτύου),ο κ.Άρης Νικολάου (προϊστάμενος υποδ/νσης τεχνικών θεμάτων) καθώς και πλήθος παλιών και νέων συναδέλφων.

Ανάμεσα σε εκλεκτούς μεζέδες και διαλεχτό κρασί θυμηθήκαμε τα παλιά και ο Θόδωρος με την βοήθεια δυο νέων μουσικών του Γιάννη Σπηλιωτόπουλου(τζίνο)και του Παναγιώτη Κοσμόπουλου γέμισαν την βραδιά με λαϊκά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις.

Το γλέντι φούντωσε με την συμμετοχή της Κατερίνας (εκπαιδευόμενη σπουδάστρια ΤΕΙ)στην ορχήστρα και έκλεισε με την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Άγγελου Ντούμα,προϊστάμενου του τμήματος μεταγωγής ,όπου οι συνάδελφοι υπηρετούσαν.
Καλοφάγωτη η σύνταξη με υγεία.

Στην φώτο νέοι συνάδελφοι που στελεχώνουν το τμήμα μεταγωγής (β' επίπεδο ΤΜΝ)

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP