Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νόμπελ οικονομίας 2011

Κατόρθωσε να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την εισφοροδιαφυγή και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά .
Εντόπισε όλο το πρόβλημα της οικονομίας σε αυτούς που η βουλή των ελλήνων (!!!!)έδωσε κίνητρα να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία κάτω των 60 ετών(με εισφορες 35 χρόνων),για να πουληθούν πιο εύκολα οι επιχειρήσεις.
Εξαίρεσε τους απόστρατους για την τεράστια προσφορά τους (βλέπε δηλώσεις Πάγκαλου) που με υπηρεσία 20 και 22 χρόνων παίρνουν σύνταξη στα 44 χρόνια τους.
και τέλος έκανε ότι μπορούσε για να κατασπαράξει τις συντάξεις με ΛΑΦΚΑ,ΜΑΦΚΑ,ΛΑΚΤΑ και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε,και να καλύψει αυτά που έφαγαν οι κυβερνήσεις από τα ταμεία(1981-2009) και να μειώσει και τις επικουρικές που είναι λεφτά των εργαζομένων που τα εμπιστεύτηκαν στο κράτος να τα διαχειριστεί και τα έφαγε σε βίλες.
Το επιστημονικό οικονομικό δυναμικό της χώρας νιώθει δέος μπροστά σε ένα μαθηματικό που κατόρθωσε να τονώσει την ύφεση με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Κέρδισε δε την υποψηφιότητα έναντι του κ.Λοβέρδου λόγω της ιδιαίτερης γνώσης του σαν συνδικαλιστής,και επαφής του με την  κοινωνία.
Οι συνήθως ύποπτοι Μισθωτοί ,συνταξιούχοι,οικοδομές και αυτοκίνητα σας ευχαριστούν για την ίση μεταχείριση που τους επιφυλάξατε με τα μέτρα εναντίον τους ,ίδια μέτρα που λάβατε για τους καταχραστές ,κλέφτες και εξαγωγείς χρημάτων που κυκλοφορούν ανάμεσα σας  μας.
Κατόπιν όλων αυτών σήμερα προήχθη σε υπουργό....με υφυπουργό άλλο συνδικαλιστή ,οικογενειακές υποθέσεις.

Οι Αχαιοί ξέρουν και θυμούνται !!!!!!!!!

Κοινοποιήστε το στο Facebook

Read more...

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Yπερπαραγωγή

Read more...

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Read more...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων ΠΚΕ-ΟΤΕ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαϊας, διοργανώνει τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στις 17, 18 & 19 Ιούνη 2011, στo προαύλιο του 7ου Λυκείου (τέρμα Κορίνθου -  παλιά λαχαναγορά). Στη διάρκεια του τριήμερου, θα παρουσιαστεί η δουλειά όλων των ομάδων του Πολιτιστικού Κέντρου. 
    Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 17/6/2011: Θεατρική παράσταση με το έργο: «Ο θάνατός σου, η ζωή μου», του Αλ. Σακελάριου, από την θεατρική ομάδα του 7ου Λυκείου.
                                      Θεατρικό αναλόγιο, από το έργο «Κεφαλλονίτικες ιστορίες»  του Σπ. Σκιαδαρέση, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Σάββατο    18/6/2011:  Μουσική συναυλία, με την Kομπανία του Πολιτιστικού Κέντρου.                 
Το μουσικό μας τμήμα (εκμάθηση οργάνων) θα παρουσιάσει μικρό  μέρος της δουλειάς του.
Κυριακή 19/6/2011:     Η χορωδία μας θα ερμηνεύσει τραγούδια από το έντεχνο και λαϊκό
                                     ρεπερτόριο.
Τα τμήματα του συλλόγου μας: Παραδοσιακών χορών, latin-Ευρωπαϊκών και Αργεντίνικου tango, θα παρουσιάσουν αντίστοιχους χορούς.                                      
Στη διάρκεια του τριήμερου, θα λειτουργούν εκθέσεις, φωτογραφίας και ζωγραφικής
 Έναρξη εκδηλώσεων: Παρασκευή 17/6/2011. Ώρα 21.15.

Read more...

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

135 χρόνια πριν

Read more...

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αντρέ Μαρί Αμπέρ

Ο Αντρέ Μαρί Αμπέρ (Γαλλικά: André-Marie Ampère) (20 Ιανουαρίου 1775 - 10 Ιουνίου 1836) ήταν Γάλλος φυσικός και κύριος θεμελιωτής του ηλεκτρομαγνητισμού και της ηλεκτροδυναμικής. Ασχολήθηκε με πλήθος επιστημονικών θεμάτων, αλλά το ενδιαφέρον του στράφηκε κυρίως στον ηλεκτρομαγνητισμό.
Γεννήθηκε στη Λυών εκ πατρός εμπόρου που καρατομήθηκε από τη Γαλλική Επανάσταση. Από τη παιδική του ηλικία έδειξε κλίση προς τα φυσικομαθηματικά και τα γράμματα σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και γρήγορα σχετικά κατέστη διεθνής επιστημονική φυσιογνωμία καταλείποντας και αξιόλογα φιλολογικά και φιλοσοφικά έργα.
Διετέλεσε διαδοχικά καθηγητής της Φυσικής και της Χημείας στη Κεντρική Σχολή (1801), καθηγητής του Λυκείου της Λυών (1804) και επιμελητής της Πολυτεχνικής Σχολής (1804), μέλος του συμβουλευτικού γραφείου των τεχνών, γενικός επιθεωρητής του Πανεπιστημίου (1808), καθηγητής ανάλυσης στο Πολυτεχνείο (1809) καθώς και μέλος πολλών ξένων Ακαδημιών.
Ο Αμπέρ παντρεύτηκε εκ νέου αλλά δεν κατόρθωσε ν΄ αγαπήσει τη νέα του σύζυγο αν και το επεδίωξε, μέχρι που τη χώρισε. Πέθανε το 1836. Γιος του ήταν ο επιφανής Γάλλος φιλόλογος, γλωσσολόγος και ιστοριοδίφης Ιωάννης Ιάκωβος Αμπέρ.





    

Read more...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κλείνουν το 11888 στην Πάτρα....τυχαίο δεν νομίζω

Με ξαφνική και απροειδοποίητη ενέργεια η Διοίκηση του ΟΤΕ προχωρά στο κλείσιμο των call center (11888) της Πάτρας και την μεταφορά του στην εταιρεία e-value στον Αγ. Στέφανο και σταματά τις προσλήψεις φοιτητών στο Κέντρο Τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Πατρών.

Συνέπεια αυτού είναι να οδηγούνται στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι φοιτητές και να χάνονται από την Πάτρα 400 θέσεις εργασίας και 5 εκατ ευρώ το χρόνο σε μια πόλη με έντονο το πρόβλημα της ανεργίας.

Στην φάση που όλες οι επιχειρήσεις αναζητούν κέρδη και νοικοκύρεμα της σπατάλης, το 11888 που είναι μια κερδοφόρα υπηρεσία από τις πλέον υγιείς υπηρεσίες του Οργανισμού, με κερδοφορία και με φήμη που τις κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων διεθνώς, που ανταποκρίνεται με επιτυχία στον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέση η διοίκηση, είναι περίεργο να δίνεται στην εταιρεία e-value και να δημιουργεί άλλου είδους συνειρμούς και σκέψεις…
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαλύσει τα Call Centers του ΟΤΕ, να τα παραδώσει βορά στους “γνωστούς-αγνώστους” ιδιώτες που περιμένουν στη γωνία.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βυθίζει την πόλη μας σε περισσότερη ανεργία .
Ζητάμε διασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησης, των εργασιακών δικαιωμάτων και των θέσεων εργασίας.
Ζητάμε να σταματήσει εδώ και τώρα η μεταφορά από την Πάτρα του κέντρου.
Το κλείσιμο του 11888 στην Πάτρα και το χάσιμο των 400 θέσεων εργασίας και των 5 εκατ ευρώ ετησίως από την πόλη μας βρίσκει αντίθετους.
Ο ΠΑΣΕ - ΟΤΕ Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς, την Τοπική κοινωνία και τους απλούς Πολίτες της Πάτρας να μην δεχτούν τετελεσμένα γεγονότα να αντιδράσουν με όποιον τρόπο κρίνουν και το τηλεφωνικό Κέντρο της Πάτρας να συνεχίσει την λειτουργία του.







Όχι στο λουκέτο του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης (11188) της Πάτρας.

ΓΙΑ TON ΠΑΣΕ – ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Στεφανόπουλος Γεώργιος Σιλαϊδης Γεώργιος

Read more...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP