Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

3η Εαρινή Παμπατραική έκθεση τέχνης

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της φετινής 3ης Εαρινής  Παμπατραικής έκθεσης  τέχνης πού άνοιξε τις
Πύλες της την Δευτέρα 23 Μαΐου στον χώρο πολιτισμού
ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ, Κανακάρη 65 & Αράτου .
Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού  του Δήμου Πατρέων και στα εγκαίνια παρέστησαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού κ.Σκιαθάς Αντώνης & ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτίου & Δυτικής Ελλάδος κ.Μαργαρίτης Λεωνίδας ,
Η έκθεση οργανώνεται για Τρίτη φορά στην Πάτρα με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Στεφανόπουλο Νίκο αλλά και των ζωγράφων ,Κίττυς Σταγκοπούλου & Καραβασίλη Βασίλη ,συμμετέχουν δε πλέον των 30 Πατρινών Καλλιτεχνών .
Εκτίθενται έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής ,Κεραμικής ,Κούκλες ,Κατασκευές ,Κοσμήματα κ.λ.π. από τα καλύτερα ίσως των Πατρινών Καλλιτεχνών .
Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ,AΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΛΕΞΗΣ,
ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΧΑΡΗΣ ,ΒΕΡΡΑ ΓΚΕΛΛΥ ,ΒΛΑΧΟΣΤΑΘΗ-ΠΡΙΤΣΑΠΙΔΟΥΛΑ ΚΟΡΙΝΑ ,ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΡΟΥΘ ,
ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ,
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΗΣ ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ ΛΥΔΙΑ ,ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑ ΤΟΤΑ ,ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ,ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ ΖΩΗ
ΜΑΣΣΑΡΑ ΒΑΛΛΥ ,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ,ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ,ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΣΙΔΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΣΠΑΝΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΛΑ,.ΣΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΤΤΥ,ΣΤΡΕΚΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,ΤΕΤΡΑΔΗ ΓΙΑΝΝΑ ,ΤΖΟΥΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ,ΤΡΥΠΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΑΚΗ–ΡΕΛΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ & ΧΑΣΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Στα εγκαίνια της Έκθεσης πού έγιναν την Δευτέρα 23 Μαΐου προλόγισαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτίου & Δυτικής Ελλάδος κ.Μαργαρίτης Λεωνίδας και ο Πρόεδρος του Π.Κ.Ε.ΟΤΕ Πάτρας κ.Ψυχογιόπουλος Ηλίας ,παρέστησαν μεταξύ άλλων ιστορικός κ. Βασίλης Λάζαρης ,η κa. Μανιάκη Τούλα κ.α.

Κατά την λήξη της Έκθεσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες .
Καινοτομία της έκθεσης θα είναι τα εικαστικά δρώμενα που θα παρουσιάσουν συμμετέχοντες καλλιτέχνες σε μαθητές σχολείων που θα επισκεφθούν την έκθεση με σκοπό να γνωρίσουν πως δημιουργείται ένα έργο τέχνης. Στα πλάισια αυτής της καινοτομίας :
την Τετάρτη 25 Μαΐου από 6.00μ.μ. έως 9.00μ.μ. η ζωγράφος Κίττυ Σταγκοπούλου θα δημιουργήσει ένα έργο τέχνης,
την Πέμπτη 26 Μαΐου, από 6.00μ.μ. έως 9.00μ.μ. ο εικαστικός Μάκης Μουρελάτος θα κατασκευάσει με παπιέ μασσέ μια γλυπτική σύνθεση &
Την Παρασκευή 27 Μαΐου από 6.00μ.μ. έως 9.00μ.μ. ο ζωγράφος Βασίλης Καραβασίλης θα ζωγραφίσει ένα τοπίο της περιοχής μας.


Κοινοποιήστε το στο Facebook

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP