Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Αποχαιρετώντας.....

Μετά από 32 χρόνια υπηρεσίας και στα πλαίσια της εθελούσιας αποχώρησα από τον ΟΤΕ στις 14 Ιουλίου 2009.

Σε προγραμματισμένο αποχαιρετιστήριο γλέντι παραβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες και προϊστάμενοι μου καθώς και ο Περιφερειακός διευθυντής που συνεργαστήκαμε για 29 χρόνια άψογα.
Μέσα από αυτήν την σελίδα θέλω να ευχαριστήσω όσους λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν μπόρεσαν να έρθουν καθώς και τους συναδέλφους από άλλες πόλεις που μου έστειλαν τις ευχές τους.
Δεν πρόκειται για υπερβολή αλλά είχα την τύχη όλα αυτά τα χρόνια να συνεργαστώ άψογα με εκλεκτούς συναδέλφους από την δεύτερη γενιά υπαλλήλων (1950 και μετά)και από εκεί ακούγοντας ιστορίες για την πρώτη γενιά (1930-1950)ξεκίνησα την καταγραφή της ιστορίας του ΟΤΕ Πάτρας.

Δεν είναι λίγο να γνωρίσεις συναδέλφους όπως τον Άγγελο Καυκά ,τον Ανδρέα Καλφαγιάννη ,τον Γιώργο Κακό ,τον Νίκο Κονιδάρη,τον Αποστόλη Νομικό ,τον Νίκο Καραγιωργόπουλο ,τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη ,τον Ρήγα Ρηγόπουλο ,τον Γρηγόρη Κολιοκότα ,τον Τάσο Οικονομόπουλο ,τον Δημήτρη Πιτουρά και άλλους πολλούς, μην ψάχνεται για μίση και πάθη αυτοί οι συνάδελφοι ξεχώρισαν για αυτά που πρόσφεραν και ας μην είναι παραδεκτά από τα <διαβαταρικα πουλια > όπως ορθά ονόμασε τους αδιάφορους τεχνικούς ο Δημήτρης Διάκος ,μηχανικός από την Αθήνα ,σε ομιλία του στην Πάτρα το 1965.

Ευχαριστώ για όλα όλους τους συναδέλφους και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από όλους κάτι πήρα ,κυρίως καλό για αυτό έχω την δυνατότητα να γράφω αυτό το βλογκ σήμερα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια σαν υπεύθυνο του κέντρου ψηφιακής πολυπλεξίας Πάτρας <ΠΕΛΟΠΑ>.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP